Auto wrappen

Hoe werkt car wrappen?

Het hoogwaardige zelfklevende vinyl van 3M/Avery zorgt zowel voor een nieuwe look voor uw voertuig als ook voor een beschermlaag over de auto. De levensduur bedraagt gemiddeld genomen 5-7 jaar. Na een car wrap dien je de nieuwe kleur wel door te geven bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).
We verzorgen onder andere het car wrappen in de momenteel populaire hippe matte kleuren. Is een matte auto niet helemaal jouw smaak? Wat dacht je van een witte hoogglans wrap met een zwarte hoogglans dak wrap? Bekijk de digitale kleurenkaart of bezoek onze showroom in Almere om inspiratie op te doen.

Kan ik ook een print toepassen als car wrap?

Een full colour wrap is een stevige vinyl sticker die we printen op onze grootformaat printers. De sticker wordt door professioneel opgeleide monteurs zorgvuldig en met speciale technieken op het voertuig geplakt. De car wrap beschermt de originele lak van het voertuig met het zelfklevend vinyl zodat, wanneer u de bestickering weer laat verwijderen, er een nieuwe auto van onder tevoorschijn komt.

Promotioneel wrappen

Wij wrappen auto’s ook vaak voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig als promotieobject gebruikt worden voor en tijdelijke actie! Dan gebruiken wij een folie die een minder sterk hechtende lijmlaag heeft en er dus makkelijker vanaf gehaald kan worden als de promotie-actie afgelopen is.

GEEF UW AUTO EEN EXTRA UNIEKE UITSTRALING!

Een dakwrap of striping op uw auto met safariprint (slangenprint), carbonlook, hoogglans panoramadak, sport striping of een dakwrap volledig naar eigen design aan laten brengen? Of kies voor een merkprint door wrappertje.nl!
Hiermee maakt u de auto uniek en stijlvol. Er zijn verschillende kleuren mogelijk die u ook nog eens kunt combineren met wrapping van de spiegelkappen, raamstijlen of de grill.
Zit de gewenste kleur voor de dakwrap of striping er niet tussen of heeft u een eigen design in gedachten voor uw dakwrap? Laat ons dit dan voor u ontwerpen. Onze creatieve studiomedewerkers ontwerpen een leuk design om een goede vertaling van uw idee te realiseren!
Maar ook een wrap van uw grill, daklijsten, raambogen of andere onderdelen is mogelijk bij Wrappertje.nl! Mooie extra details aan uw car styling kunnen we toevoegen door uw koplampen te voorzien van Smoked folie en / of de ruiten te blinderen, zo is uw auto helemaal af.

NIET ALLEEN AUTO’S WORDEN BIJ ONS GEWRAPPED

procartech wrapt veel verschillende soorten voertuigen, niet alleen auto’s! Ook boten, treinen, motoren en scooters, bakfietsen en zelfs helicopters bestaat tot de mogelijkheden. Speciale aanvragen komen geregeld binnen zoals meubels of flight cases. Het ontwerp wordt in eigen huis verzorgd en vervolgens brengen onze vakkundige monteurs de wrap aan op het voertuig in onze speciaal daarvoor ingerichte werktplaats in Almere.
Bent u particulier of een bedrijf en wilt u reclame of een full-color wrap op uw voertuig? Neem dan contact op.