Ramen tinten

Door uw autoruiten te blinderen, geeft u uw personenauto of bestelbus een exclusieve uitstraling. Daarnaast creëert u privacy (inbraakpreventie) doordat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij uitsluitend met folies van hoogwaardige kwaliteit van de Amerikaanse merken Johnson Window Films en SunTek. Deze worden zonder luchtbellen, kreukels of stofdeeltjes aan de binnenkant van de ruit geplaatst, waarna u een bijbehorend keurmerk certificaat en levenslange garantie ontvangt. Terwijl wij uw autoramen blinderen heeft u de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie te werken en in te loggen op ons wifi-netwerk. Heeft u geen tijd om te wachten?

LAAT UW AUTORUITFOLIE AANBRENGEN DOOR EXPERTS VAN PROCARTECH.NL

Wilt u er zeker van zijn dat de blindering van uw autoruiten volgens de Europese richtlijnen wordt gedaan? Laat dan uw ramen blinderen en tinten volgens de Nederlandse wet- en regelgeving door onze experts.

Onze diensten

Wij tinten uw ramen, koplampen, achterlichten, reflectoren en of mistlampen professioneel met hoogwaardige kwaliteit folie. U kunt uw auto eenvoudig extra stijl geven met onze speciale koplamp folies zodat de fel rode achterlichten of de fel witte koplampen iets meer bij de kleur van de lak passen. Naast het professioneel tinten van uw koplampen en achterlichten kunnen wij tevens uw auto ook van raamfolie voorzien.

In onze showroom hebben we een aantal voorbeelden van de verschillende tinten. Vraag een van onze medewerkers naar meer informatie..

Onze prijzen voor het tinten van de B-stijl*

*Dit zijn alle ramen achter de voorstoelen

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Maak direct een afspraak
Autoruiten blinderen bij Procartech | ramen tinten bij Procartech