Chrome delete bij Procartech

Welkom autoliefhebbers! Als je op zoek bent naar een manier om uw auto een frisse, moderne uitstraling te geven, dan ben je bij Procartech aan het juiste adres. Wij zijn dé experts op het gebied van Chrome Delete voor auto’s. Door het verwijderen van de chromen accenten op je auto geven wij jouw voertuig een unieke, eigentijdse look. Ontdek hier alles over onze diensten en waarom Procartech de beste keuze is voor jouw Chrome Delete wensen.

Direct een offerte aanvragen
chrome delete

Ben je ook uitgekeken op het chroom op je auto? Laat het dan ontchromen in mat, satin of glans zwart. Hiermee creëer je afhankelijk van de gekozen folie voor een stoere, moderne of stijlvolle uitstraling. Het wrappen van de chrome delen van een auto wordt ontchromen of chrome delete genoemd.

Tegenwoordig is het mogelijk om bij de meeste autofabrikanten een black edition pakket te bestellen waardoor sierlijsten, grill en overige sierdelen al zwart zijn. Bij bestaande auto’s die dit niet hebben is het mogelijk om dezelfde uitstraling te creëren door deze onderdelen te laten wrappen.

Het uit laten voeren van een chrome delete is altijd goedkoper dan de chromen delen bij de dealer te laten vervangen voor zwarte sierdelen.

Eigenlijk kunnen alle chrome delen zoals dakdragers, sierlijsten bij de ramen, in de bumpers en de grill gewrapt worden. Maar ook complexere vormen zoals een spiegel behuizing van een Tesla kan doormiddel van een chrome delete gewrapt worden.

Chrome delen worden meestal gewrapt in mat, satin of glans zwart. Maar we kunnen ze ook wrappen in carbon, geborsteld staal, of kleur naar keuze.

Bij een Tesla’s is het in combinatie met een full carwrap erg mooi om de deurgrepen in dezelfde kleur te wrappen zodat deze als het ware ‘wegvallen’ met als resultaat dat het geheel veel strakker oogt.

Het wrappen van de chrome delen is een secuur werk. De raamlijsten zitten meestal vast op de auto en kunnen niet altijd gedemonteerd worden. Bij de raamlijsten zitten altijd rubberen strips die strak tegen het chrome aanzitten. Omdat we de folie strak langs de chrome delen moeten snijden is een vaste hand en de juiste manier van snijden essentieel. Wij weten uit ervaring hoe wij moeten snijden zodat wij niets beschadigen.

Alle overige delen die wel gedemonteerd kunnen worden zoals de grill in de bumper worden door ons ook altijd gedemonteerd. De grill in de bumper kan ook ontchromed worden als de bumper en grill op de auto blijft zitten. Echter heeft dit als nadeel dat de folie niet goed tot aan de zijkanten van de grill aangebracht kan worden. Hierdoor kan er nog steeds een randje chrome zichtbaar blijven, of er kan vocht achter de folie komen waardoor de folie op den duur los gaat laten.

Wij demonteren altijd de gehele bumper bij het ontchromen van een grill. De grill wordt dan losgemaakt van de bumper en apart gewrapt waardoor we de folie op de juiste manier aan kunnen brengen. Dit kost extra tijd, maar kwaliteit en het perfecte eindresultaat is het enige wat telt.

Ook bij de chromen spiegels van een Tesla gaan we niet voor de snelle methode. De spiegels worden gedemonteerd, en in zijn geheel uit elkaar gehaald en ieder deel afzonderlijk ontchromed.

Het tijdsbestek voor het uitvoeren van een Chrome delete op een auto varieert en is afhankelijk van verschillende factoren, met name de hoeveelheid chrome die aanwezig is op de auto. Over het algemeen omvat een chrome delete-proces het verwijderen of bedekken van de chroomaccenten op een voertuig, vaak met behulp van speciale wraps, verf of andere technieken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

  • 3 jaar garantie op de montage
  • Leenauto is eventueel mogelijk
  • De duurzaamheid van de folie is minimaal 5-7 jaar.
chrome delete auto

Voordelen van Chrome Delete

Moderne Uitstraling:

Door het verwijderen van de chroomaccenten krijgt uw auto direct een eigentijdse en moderne uitstraling. Het resultaat is een strakke, gestroomlijnde look die indruk maakt.

Customisatie:

Personaliseer u auto naar uw smaak. Kies uit verschillende afwerkingen en tinten die passen bij de kleur van uw auto. Zo creëert u een unieke look die past bij uw stijl.

Onderhoudsgemak:

Chroom kan na verloop van tijd dof worden en krassen vertonen. Met chrome delete vermijd u deze problemen, waardoor uw auto er langer als nieuw uitziet zonder intensief onderhoud.

Waardevermeerdering:

Een auto met een gepersonaliseerde en eigentijdse uitstraling heeft vaak een hogere marktwaarde. Investeer in uw auto en geniet niet alleen van de nieuwe look, maar ook van een potentiele waardevermeerdering.

Contacteer ons!

Maak een afspraak bij Procartech!

Klaar om uw auto te transformeren? Maak vandaag nog een afspraak bij Procartech voor een professionele chrome delete auto behandeling. Geef uw auto de upgrade die hij verdient en laat hem stralen als nooit tevoren. Neem contact met ons op via telefoonnummer 036-5245561 of stuur een e-mail naar info@procartech.nl. Ons team staat klaar om u te helpen en uw auto naar een hoger niveau te tillen.

Wacht niet langer en ontdek de voordelen van chrome delete bij Procartech. Laat uw auto spreken en maak indruk op de weg. Tot snel bij Procartech, waar vakmanschap en klanttevredenheid samenkomen!

Direct een vrijblijvende offerte ontvangen