Parkeersensoren inbouw

Parkeren, iedere bestuurder doet het bijna dagelijks. Toch kan het uitermate handig zijn om wat hulp hierbij te krijgen, vooral als je vaak achterwaarts of file parkeert. Gelukkig bestaat hier tegenwoordig de uitkomst voor: parkeersensoren.

 

Veel nieuwe, luxe auto’s kunnen vanuit de dealer worden uitgerust met parkeersensoren. Heb je hier niet voor gekozen of heeft jouw auto geen standaardoptie voor parkeersensoren? Dan kan je ervoor kiezen om parkeersensoren te laten inbouwen. Bij ProCarTech voorzien wij al jarenlang personenvoertuigen, bestelbusjes en andere auto’s van alle soorten parkeersensoren.

 

Benieuwd wat wij voor jouw auto kunnen betekenen? Bekijk hier dan ons complete aanbod aan parkeersensoren of neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en geven je graag professioneel vrijblijvend advies.

Gemakkelijk en snel parkeersensoren laten inbouwen

 

Het inbouwen van parkeersensoren is een klusje dat men niet even thuis kan doen. Het vraagt niet alleen om kennis en ervaring, ook heb je er de juiste opstelling en apparatuur voor nodig.

 

De monteurs van ProCarTech hebben niet alleen de jarenlange ervaring, maar ook over het professionele gereedschap om dit vakkundig te bewerkstelligen.

 

Het resultaat spreekt voor zich: Wij kunnen vaak binnen één dag jouw parkeersensoren inbouwen en kunnen dit zelfs bijspuiten zodat het onzichtbaar in de voor en/of achterbumper is weggewerkt.

 

 

Parkeersensoren voor ieder type auto

 

We maken binnen de auto industrie eigenlijk verschil tussen twee type auto’s met parkeersensoren:

 

  1. Specifieke auto’s die standaard de optie voor parkeersensoren hebben.
  2. Algemene auto’s die geen parkeersensoren kunnen hebben vanuit de fabriek, maar waar deze wel ingebouwd kunnen worden.

 

Sommige mensen kiezen niet voor parkeersensoren en krijgen later spijt. Andere kopen bijvoorbeeld een tweedehands auto zonder sensoren, maar willen wel graag parkeersensoren in laten bouwen.

 

Beide opties kunnen wij in onze werkplaats verzorgen. Heeft jouw auto een console en standaard de optie voor parkeersensoren? Dan kunnen wij deze vaak integreren met jouw systeem. Hierdoor zie je op het scherm waar de sensoren op reageren en hoe ver je precies nog kan rijden. Heb je geen console? Dan kunnen we jouw parkeersensoren inbouwen met het vertrouwde piepje.

Hoge kwaliteit sensoren inclusief professionele inbouw

 

Of je nu op zoek bent naar parkeersensoren voorzijde, parkeersensoren achter, of over je gehele auto parkeersensoren wil laten inbouwen, wij bieden altijd de beste kwaliteit. Want ook bij parkeersensoren verschilt de kwaliteit enorm. Onze concurrenten kiezen vaak voor goedkope, lage kwaliteit, sensoren. Wij werken rechtstreeks samen met leveranciers om niet alleen de beste kwaliteit sensoren te leveren, ook houden wij de kosten laag. Hierdoor heb je voor de allerlaagste prijs de beste kwaliteit parkeersensoren.

 

Voor vragen en advies staan wij persoonlijk voor je klaar

 

Heb je nu vragen over parkeersensoren inbouwen, sensoren in het algemeen of wil je simpelweg weten of jouw auto ook geschikt is? Stuur ons dan eens een mailtje, bel ons of stuur een Whatsapp bericht naar onze helpdesk. Wij staan je graag persoonlijk te hulp en beantwoorden natuurlijk vrijblijvend al je vragen.