Wilt u parkeersensoren laten inbouwen? Dan bent u bij Procartech aan het juiste adres. Inparkeren gaat voortaan moeiteloos met de ingebouwde parkeersensoren. De parkeersensoren vallen niet op en zijn van fabriek af niet te onderscheiden. Het signaal-geluid is door middel van een akoestisch geluidswaarschuwing die gaat piepen zodra u te dichtbij een object komt. Het inbouwen van parkeersensoren is geschikt voor personenauto’s en bedrijfswagens. De parkeersensoren zitten verdiept in de achterbumper net als een originele parkeersensor, ook wel ‘park distance control’ genoemd en zullen in de kleur van de auto gespoten worden. Het spuiten van de sensoren bedraagt €50 extra. Parkeersensoren laten inbouwen zorgt voor een meerwaarde voor de auto en is een zeer fijne toevoeging op het gemak en veiligheid in uw auto. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of dit de juiste investering is, want de waarde komt terug in de auto en de schade blijft minimaal. Super handig toch?

Parkeersensoren inbouwen
Procartech parkeersensoren inbouwen

Wat zijn parkeersensoren?

Parkeersensoren inbouwen kan de oplossing in nood zijn want het parkeren van uw auto is niet altijd even makkelijk. U bent aan het parkeren en ziet net dat lage paaltje niet in uw spiegels. Dat kan heel vervelend zijn en het is moeilijk te detecteren zonder parkeersensoren. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar door parkeersensoren in te bouwen is dat verleden tijd. Parkeren wordt een stuk makkelijker en veiliger dankzij ingebouwde parkeersensoren. Voor alle soorten personenauto’s kunnen wij uw parkeersensoren inbouwen. Via een optische waarschuwing wordt u gesignaleerd over de afstand tot een object.

Hoe werken parkeersensoren?

Parkeersensoren werken door middel van een ultrasoon meting. Die sensor stuurt een ultrahoge geluidsfrequentie. De frequentie van het geluid ligt erg hoog, zelfs boven de gehoorgrens van een mens. Wanneer het frequentie geluid tegen een object aan komt straalt dit terug naar de sensor, waardoor er op die manier de afstand wordt gemeten. Hoe sneller het geluid in de auto gaat piepen, hoe dichterbij het object.

De parkeersensoren zijn standaard zwart. Wanneer de bumper van uw auto van zwarte kunststof is, dan zal de sensor niet zo erg opvallen. Maar als de bumper een andere kleur heeft dan de parkeersensor zullen de smaken hierover verdeeld zijn. Wij kunnen de ingebouwde parkeersensoren in iedere gewenste kleur spuiten. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij van Pro Car Tech beschikken over de juiste kennis en ervaring die er voor zorgen dat u altijd de beste prijs/kwaliteitsverhouding hebt. Bekijk ons aanbod(link) en plan gelijk uw afspraak. Vul het contactformulier in of bel naar 036-5245561 voor al uw vragen.

Direct een vrijblijvende offerte ontvangen
parkeersensoren laten inbouwen