Welkom bij de klantenservice

Op deze pagina’s vind je antwoorden op veelgestelde vragen omtrent:

Over ons

ProCarTech is al jarenlang de specialist op het gebied van auto elektronica, Tuning en Car styling. Ook leveren wij professionele inbouwservice. Als kleinschalig autobedrijf zijn wij tegenwoordig uitgegroeid tot één van de belangrijkste specialisten in Nederland, zowel online als in onze werkplaats. Onze professionele monteurs en medewerkers zetten zich iedere dag in om de auto’s van onze klanten om te toveren in luxe, betrouwbare bolides.

Onze missie

 

ProCarTech heeft vanaf dag één een hele duidelijke missie: Maak professionele auto verbeteringen beschikbaar voor een scherpe prijs, met de allerhoogste kwaliteitseisen.

Hoe ProCarTech werkt

 

Ons bedrijf heeft twee belangrijke werkplekken:

 

  1. Onze webwinkel
  2. Onze garage

 

In onze webshop bieden wij alle soorten auto accessoires aan. Deze zijn gemakkelijk online te bestellen en worden razendsnel bij klanten thuisbezorgd. Naast producten bieden wij ook services aan voor auto’s. Denk hierbij aan ramen tinten, auto’s wrappen en natuurlijk ook voor al uw auto elektronica inbouw. Hiervoor kunnen klanten een afspraak maken en langskomen bij onze werkplaats.

 

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten nooit lang hoeven wachten. Daarom kunnen de meeste ingrepen direct gedaan worden terwijl u wacht. In het geval dat wij langer bezig zijn verzorgen wij natuurlijk passend vervangend vervoer.

 

Ons portfolio

 

Auto’s wrappen, Auto Multimedia installeren, ramen tinten en meer. Onze monteurs doen alles met een passie voor hun vak. Deze passie delen we graag met je! Bekijk onze portfolio en volg ons op Instagram om onze afgeronde en huidige projecten te bekijken. Wie weet geeft het inspiratie voor de nieuwe look van jouw bolide.

 

Professioneel advies, persoonlijk contact

 

Wij merken dat veel garages, werkplekken en auto specialisten zo hun eigen manier van doen en laten hebben. Sommige werkplekken zijn heel laagdrempelig, goedkoop en lichtelijk slordig. Terwijl anderen juist zakelijk en prijzig zijn.

 

Persoonlijk vinden we dat de beste autozaak een combinatie van beiden is. Daarom voldoen onze monteurs aan de allerhoogste eisen en zijn ze natuurlijk gecertificeerd voor hun werk. Maar we zijn onze roots nooit vergeten: persoonlijk contact staat bij ons centraal.

 

Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor het uiterlijk en de aanpassingen van jouw auto. Hierbij geven we professioneel en bovenal vrijblijvend advies. Door jou met het gehele proces mee te nemen weet je precies waar je aan toe bent. Geen wonder dat ProCarTech al zo veel tevreden klanten heeft. Word jij onze volgende? Neem dan nu contact met ons op of bestel direct via onze webshop.