Huis en bedrijf ramen tinten

Raamfolie in huis of op kantoor
Steeds meer bedrijven en particulieren ontdekken de voordelen van het tinten of decoreren van ramen op kantoor of in huis met de daarvoor bestemde raamfolies. Decoratieve raamfolies geven iedere ruimte direct een fraaiere uitstraling. Zonwerende folie voorkomt verkleuring van interieur en beperkt gevaarlijke situaties met glasscherven tot een minimum. Bij Wrappertje.nl kunt u vrijblijvend terecht voor deskundig advies op maat; voor ieder raam de juiste folie.

Houd zonnewarmte buiten en bespaar energie
Met zonwerende folie houdt u de hoog- en laagstaande zon buiten en beschermt u uw interieur tegen de schadelijke effecten van uv-straling. Door uw raam te verduisteren of te blinderen houdt u de warmte buiten in de warme zomer en binnen in de koude winter. Zo bespaart u energie en dus geld!

Houd hinderlijk zonlicht tegen
In de zomermaanden kan de temperatuur in huis of op kantoor onaangenaam hoog oplopen. Een teveel aan zonnewarmte in huis of op kantoor zorgt voor overlast of op zijn minst irritatie. Niet bevorderlijk voor uw wooncomfort of concentratievermogen en werkplezier! Screens en andere zonwering helpen wel iets, maar tegen de tijd dat u deze laat zakken is de ruimte vaak al opgewarmd. De juiste raamfolie zorgt ervoor dat de ruimte goed verlicht blijft, maar vermindert de warmte van het zonlicht tot wel 78%! Ook in de winter is raamfolie een slimme keuze, want dan voorkomt de folie warmteverlies.

De voordelen van zonwerende raamfolies:

  • U geeft uw kantoor of woning een mooie uitstraling.
  • Raamfolie werkt altijd, in tegenstelling tot bijvoorbeeld screens en zonneschermen.
  • Uw ruimte wordt minder warm terwijl u wel profiteert van daglicht.
  • U heeft minder last van schittering op bijvoorbeeld uw beeldscherm.
  • Zonwerende folie vraagt geen onderhoud en gaat lang mee.
  • U heeft geen hinder van uv-straling, raamfolie houdt maar liefst 99% van de straling tegen.
  • Raamfolie voorkomt dat uw interieur of producten verkleuren.
  • Raamfolie is relatief goedkoop en eenvoudig aan te brengen door een specialist.

Creëer een optimale werkomgeving of prettig woonklimaat
Wij hebben vele soorten zonwerende en warmte werende raamfolies in het assortiment, die tegelijkertijd de uv-straling tegenhouden. Er zijn folies met verschillende gradaties, voor elke situatie is er wel een variant. De meeste zonwerende raamfolies zijn zichtbaar, maar er zijn tegenwoordig ook kleurloze varianten.

Zon- of warmte werende raamfolie laten plaatsen
Het aanbrengen van zonwerende of warmte werende raamfolie is een specialistische klus. De ervaren medewerkers van Wrappertje.nl plakken de folie exact op maat en zorgen ervoor dat er geen luchtbelletjes tussen de folie en het raam ontstaan. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat. Neem voor een geheel vrijblijvende prijsopgave contact met ons op.