Autoruiten blinderen

De hoogste kwaliteit folie voor meer privacy en een luxe uitstraling.

Het is misschien wel de eenvoudigste en snelste manier om uw auto een luxe uitstraling te geven: autoruiten blinderen. Ongeacht het type auto dat u heeft, bij ProCarTech kunnen wij uw autoruiten tinten. Benieuwd hoe wij dit doen en hoe wij ervoor zorgen dat uw ramen altijd binnen de Nederlandse regelgeving vallen? Op deze pagina vindt u alle informatie. Interesse? Maak dan direct een afspraak. Wij kunnen binnen een paar uur uw autoruiten tinten.

Autoruiten tinten regels

Autoraamfolie gebruiken is compleet legaal volgens de Nederlandse overheid, mits dit wordt gedaan binnen de hiervoor geldende regels. Hierbij wordt er gekeken naar twee zaken:

 • Welke ramen er getint zijn
 • Het percentage (%) licht dat nog door de autoruiten heen kan schijnen.

De voorruit en zijruiten aan de voorkant van uw auto moeten minimaal 55% van het licht doorlaten. De achterruiten mogen daarentegen wel naar wens geblindeerd worden, mits uw auto spiegels heeft om achteruit te kijken.

Alle vormen van autoruiten blinderen bij ProCarTech voldoen aan zowel de Nederlandse en Europese regelgeving.

Professioneel en snel uw autoraamfolie aan laten brengen

Alhoewel ramen tinten een snelle ingreep is om uw auto een nieuwe uitstraling te geven, is het essentieel dat dit professioneel gebeurd. Hiervoor is niet alleen vakmanschap maar ook kwalitatief autoraamfolie nodig. Wij maken uitsluitend gebruik van Suntek en Johnson Window Films, twee van de best beoordeelde autoraamfolies die op dit moment verkrijgbaar zijn.

Het plaatsen van het folie bij ProCarTech is heel simpel en werkt alsvolgt:

 • Kies welk folie u wilt hebben qua autoruiten tinten percentage

Om zelf een zo goed mogelijk beeld te hebben van hoe uw auto eruit komt te zien, raden wij aan om allereerst na te denken over de donkerheid van het folie. Wilt u zo donker mogelijke ramen, of juist een subtiele verduistering? In de referentie afbeelding hieronder krijgt u een goed beeld hoe de verschillende percentages eruit komen te zien:

 • Maak een afspraak

Om ramen tinten op maat te kunnen verzorgen is een afspraak te maken nodig. Dit kunt u doen via de mail, een bericht achter te laten via ons contactformulier of door telefonisch een afspraak te maken. Wij plannen samen met u een datum en tijd in die binnen uw schema past.

 • Kom langs en krijg direct professionele raamfolie.

Wij kunnen feilloos autoruiten blinderen en zijn vaak binnen 1-2 uur al klaar. Wilt u direct kunnen genieten van de nieuwe uitstraling van uw auto? Dan kunt u plaatsnemen in onze wachtkamer. Hier kunt u uw laptop gebruiken, ontspannen, gratis koffie drinken en gebruik maken van onze gratis Wi-Fi. Bent u druk of wilt u niet wachten? Dan staat er altijd een leenauto voor u klaar.

Ramen blinderen kosten

Iedere auto is anders. Het ene autoraam is het andere niet. Daarom zijn er geen vaste prijzen als het gaat om ramen blinderen. Bij ProCarTech hangt dit namelijk af van het model auto waarvan u de ramen wilt blinderen. De prijzen hiervoor zijn alsvolgt:

Type auto

Prijs

3 Deurs hatchback

€ 150,-

5 Deurs hatchback

€ 180,-

Compact suv

€ 250,-

Coupé

€ 220,-

Sedan

€ 225,-

Station

€ 275,-

Bedrijfswagen/ Bestelbus

€ 250,-

Suv

€ 300,-

ProCarTech is de expert voor al uw autozaken

Bij ProCarTech kunt u niet alleen terecht voor autoruiten blinderen, maar ook voor alle andere cosmetische ingrepen voor uw auto. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het tinten van koplampen, achterlichten en andere verlichting.
 • Het aanbrengen van gekleurde folies op uw lampen.
 • Het installeren en monteren van verschillende luxe auto elektronica.
 • Het wrappen van uw auto.
 • Het installeren van professionele audio apparatuur.
 • En nog veel meer!

Neem snel een kijkje op onze site of kom langs in onze showroom voor meer informatie. Heeft u vragen over ramen tinten auto, over ramen tinten folie of over andere zaken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.