Dak wrappen

Het dak van je auto laten wrappen bij Procartech.nl
Bij ons is alles mogelijk. Ook losse delen wrappen wij probleemloos. Wanneer je alleen het dak van je auto wilt laten wrappen, kan dat ook bij ons. Enkel het dak laten wrappen verandert de uitstraling van je auto al.

Dak wrappen
U kunt uw auto een unieke uitstraling geven door alleen het dak van uw auto te laten wrappen. Er zijn heel veel kleuren beschikbaar om uit te kiezen zodat er altijd wel een kleur bijzit die bij uw auto past. Over het algemeen wordt een dak in glans zwart gewrapt zodat het lijkt op een panoramadak.

Naast glans zwart is er ook genoeg keus in andere kleuren, maar ook in matte, satin, geborstelde of carbon folies. Hiermee creëer je een unieke uitstraling voor uw auto.

Voordelen
Bij auto’s zijn er veel mogelijkheden voor het wrappen van een dak. Denk bijvoorbeeld aan een carbon folie voor een sportieve uitstraling of een heel afwijkende kleur dan de auto zelf heeft. Hiermee geeft u een hele ander uniek uiterlijk aan uw auto.

Om uw auto helemaal compleet te maken kunnen wij ook de spiegelkappen laten wrappen in dezelfde kleur als het dak zodat dit een geheel vormt. Dit kan desgewenst doorgevoerd worden door de interieurdelen te wrappen met folie zodat het mooi matcht met de spiegelkappen en het dak. Denk bijvoorbeeld aan geborsteld staal, aluminium, carbon, chrome, of bijvoorbeeld een kleur die past bij de bekleding. Zo kunt u een unieke uitstraling realiseren die perfect bij u en uw auto past.

Service & Garantie

  • 5 jaar garantie op de montage van de folie op auto’s jonger dan 3 jaar.
  • De fabrieksgarantie (duurzaamheid) van de folie is minimaal 5-7 jaar.
  • Leenauto is eventueel mogelijk

Dak wrap feiten

  • U kunt met een klein budget toch een unieke uitstraling creëren
  • Creëer een sportieve uitstraling met carbon folie
  • Makkelijk te vervangen voor een andere kleur