John Gold

Cruisecontrol

Tijdens het rijden is het belangrijk om je volledige aandacht te hebben voor het verkeer. Vooral op de snelweg is het juist fijn en rustgevend om een vaste snelheid aan te kunnen houden, die de maximumsnelheid respecteert maar er tegelijkertijd wel voor zorgt dat je zo snel mogelijk op je bestemming bent.

Daarvoor is de Cruisecontrol, het essentiële hulpmiddel dat zich al decennia bewijst als de ultieme assistent voor op de snelweg. Zeker voor het Nederlandse wegennet, met z’n steeds wisselende maximumsnelheden, zijn de tot wel 4 instelbare snelheden van de John Gold Cruisecontrol een ideale oplossing.

Na een druk op de knop houdt de Cruisecontrol de gekozen snelheid voor je vast, zodat je je volledig op het verkeer kan richten en ontspannen op je bestemming aankomt.

Bespaar jezelf het continu moeten regelen van de snelheid, laat dat aan deze betrouwbare assistent over. Met de Cruisecontrol rij je comfortabel.

Cruisecontrol inbouw met 2 jaar garantie
Nederlands merk- en modelmaatwerk.

John Gold levert uitsluitend voertuig specifieke cruise controls. Deze zijn speciaal voor je wagen in Nederland ontwikkeld en uitvoerig getest op kwaliteit. Zo zorgt John Gold voor een optimale veiligheid.

  • Achteraf cruisecontrol door John Gold, specialist sinds 1979.
  • Veilige inbouw door eigen garage inbouwstation.
  • Gecertificeerde kwaliteit: TüV, E keur, CE, RoHS.

De auto en camper cruisecontrol specialist regio omstreken midden Nederland

Procartech Officieel dealer van John Gold cruisecontrols.