Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele service om uw dashcam in uw auto te laten inbouwen, dan is Procartech de perfecte keuze voor u. Met jarenlange ervaring in de autobranche en een toegewijd team van experts, zijn wij de ideale partner voor al uw auto-elektronica behoeften. Bij Procartech begrijpen we dat het laten inbouwen van een dashcam in uw auto meer is dan alleen maar het installeren van een apparaat. Het gaat om het waarborgen van uw veiligheid op de weg, het beschermen van uw voertuig en het zorgen voor gemoedsrust tijdens uw ritten. Daarom bieden wij een uitgebreide en professionele inbouwservice voor dashcams, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen en eisen.

Bekijk onze Dashcams
Dashcam auto
Dashcam ProCarTech

Voordelen dashcam inbouwen

Allereerst kan een dashcam in geval van een ongeluk cruciale bewijslast leveren. Het kan namelijk helpen bij het vaststellen van wie de schuldige partij is, wat de omstandigheden van het ongeluk waren en wat er precies gebeurde op het moment van de crash. Dit kan niet alleen nuttig zijn voor verzekeraars en juridische procedures, maar kan ook van grote waarde zijn voor jou als individu om jezelf te beschermen tegen onterechte claims.

Fraude voorkomen met een ingebouwde dashcam

Een ander voordeel van een dashcam is dat het kan helpen bij het voorkomen van fraude en diefstal. Er zijn helaas gevallen bekend van mensen die expres tegen andere auto’s aanrijden om vervolgens geld te eisen voor de vermeende schade. Met een dashcam kunt u deze vorm van fraude voorkomen omdat u altijd beeldmateriaal hebt van wat er gebeurde op het moment van de aanrijding.

Daarnaast kan een dashcam ook nuttig zijn voor het monitoren van uw eigen rijgedrag en het verbeteren van uw vaardigheden achter het stuur. Door terug te kijken naar de beelden van de dashcam kunt u bijvoorbeeld zien waar u nog aan kunt werken, zoals de snelheid of uw rijgedrag in bepaalde situaties. Op deze manier kan een dashcam dus ook helpen om uw eigen veiligheid en die van anderen te vergroten.

Kosten dashcam laten inbouwen

De kosten voor het laten inbouwen en aanschaffen van een dashcam kunnen sterk variëren afhankelijk van het type en de kwaliteit van de dashcam, het merk en het land waarin u woont. Over het algemeen kan de prijs voor een dashcam variëren van ongeveer 30 euro tot enkele honderden (soms zelfs duizenden) euro’s.

De kosten voor het laten inbouwen van een dashcam kunnen ook sterk variëren, afhankelijk van het type voertuig dat u heeft en waar u het laat installeren. Sommige automonteurs of audio-installatiebedrijven bieden misschien een speciale prijs aan voor de installatie van een dashcam als onderdeel van een pakket of promotie. Het is daarom het beste om contact op te nemen met een lokaal bedrijf (als Procartech) dat deze dienst aanbiedt en om een ​​prijsopgave te vragen.

car video recorder
Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Dashcam laten inbouwen

Dashcam Kwaliteit voordelen

  1. Beeldkwaliteit: Een goede dashcam heeft een hoge resolutie en is in staat om heldere en scherpe beelden vast te leggen, zelfs bij weinig licht. Dit is belangrijk omdat deze beelden als bewijs kunnen worden gebruikt in geval van een ongeval.
  2. Groothoeklens: Een dashcam met een groothoeklens kan een breed beeld vastleggen van de weg en de omgeving, waardoor de bestuurder een beter overzicht krijgt van wat er om hem heen gebeurt.
  3. Opnamekwaliteit: Een goede dashcam heeft een betrouwbare opnamekwaliteit en kan continu opnemen zonder beelden te missen of te vervormen. Dit is belangrijk omdat de dashcam mogelijk cruciale beelden moet vastleggen voor het geval van een ongeval.
  4. Geheugenopslag: Een goede dashcam heeft voldoende geheugen om de beelden op te slaan. Dit is belangrijk omdat de bestuurder mogelijk de beelden moet opslaan voor later gebruik.

    Afspraak maken?

    Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel autobedrijf? Neem contact op met ProCarTech via onze website. Wij bieden hoogwaardige autoreparaties en onderhoudsdiensten tegen betaalbare prijzen. Onze deskundige technici zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in de autobranche. Of u nu een kleine reparatie nodig heeft of een grote revisie, bij ProCarTech bent u aan het juiste adres. Bezoek onze website vandaag nog om in contact te komen met ons team en maak een afspraak voor uw auto.