Hoeveel vermogen krijgt mijn auto erbij?

Wil je graag weten hoeveel vermogen je auto extra kan krijgen? Bij Procartech kun je kiezen uit een breed scala aan tuning opties. Wij hebben altijd de juiste oplossing om de beste prestaties uit jouw auto te halen. Neem gerust een kijkje bij onze verschillende pakketten en prijzen..

Vraag je je af hoeveel PK jouw auto erbij krijgt?

We begrijpen dat je benieuwd bent naar de potentiële toename van het vermogen van je auto. Daarom hebben we een handige tool ontwikkeld waarmee je direct kunt zien hoeveel extra vermogen je kunt verwachten.

Onze tool is eenvoudig te gebruiken. Je hoeft alleen maar het merk en model van je auto te selecteren, en vervolgens wordt het geschatte vermogensverschil weergegeven.

Selecteer eenvoudig het merk en model van je auto en je ziet meteen hoeveel pk jouw auto erbij krijgt.

Heb je vragen over chiptuning of wil je graag weten hoe het precies werkt?

Bij Procartech zijn we gespecialiseerd in chiptuning en hebben we uitgebreide kennis en ervaring in het optimaliseren van de motorefficiëntie. Onze deskundige technici passen de software van je auto aan om de brandstofinspuiting, turbodruk en ontstekingstiming te optimaliseren, wat resulteert in een verhoogd vermogen en koppel. We zorgen er echter altijd voor dat de veiligheidsmarges worden gerespecteerd om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van je motor te waarborgen.

Je vindt de antwoorden op de meest gestelde vragen in onze chiptuning FAQ

Chiptuning stage I Chiptuning stage II