Een achteruitrijcamera inbouwen? Slim idee, dat kan handig van pas komen, bijvoorbeeld voor dat kleine paaltje dat net uit uw zicht is. Een achteruitrijcamera inbouwen doet u bij ProCarTech, de specialist op het gebied van auto technologie. Ons bedrijf bezit over veel keuze aan elektronische producten en een professionele werkplaats waar we installatiewerkzaamheden met de grootste zorg voor u uitvoeren. Ons team beschikt over gespecialiseerde medewerkers die vrijwel alle ontwikkelingen volgen bij alle topmerken in de auto industrie. Van een kwaliteitsvolle eindresultaat kunt u bij ons altijd van uitgaan.

Achteruitrijcamera inbouwen
Achteruitrijcamera inbouwen
achteruitrijcamera-inbouw

Achteruitrijcamera mogelijkheden inbouwen

Wanneer u een achteruitrijcamera wilt inbouwen, heeft u een brede keuze uit verschillende modellen. Wilt u een losse camera of toch een camera die geïntegreerd is in de kentekenverlichting? Een achteruitrijcamera wordt standaard geleverd met beeldlijnen. De beeldlijnen zorgen ervoor dat u heel gemakkelijk de afstand tussen uw auto en een object dat u nadert bepalen. De camera’s kunnen worden aangesloten op originele systemen van uw auto, later aangeschafte systemen of op aparte schermen.

Functies achteruitrijcamera

De achteruitrijcamera wordt meestal ingebouwd met parkeersensoren. Echter is dit een mogelijkheid en niet verplicht. De keuze verschilt per persoonlijke voorkeur. Zodra uw auto in de “reverse” versnelling wordt gezet, krijgt u automatisch het beeld van de achterzijde te zien in uw multimedia systeem. De achteruitrijcamera kan ook geleverd worden met de unieke “intelligent Park Assist System”. Met deze functie reageren de beeldlijnen met het stuurwiel mee. Zo krijgt u een duidelijk beeld van wat er achter u speelt en kunt u altijd veilig inparkeren.

Zelf een achteruitrijcamera inbouwen slim?

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf uw camera te installeren. Uiteraard zal een ervaren specialist sneller en efficiënter te werk gaan dan iemand die de installatie normaliter uitbesteed. Dat betekent niet meteen dat zelf monteren helemaal niet mogelijk is. Onze ervaren specialisten zullen wat dieper ingaan op de materie zodat het aansluiten van een achteruitrijcamera een stuk aangenamer is.

Afhankelijk van uw voertuig wordt de camera op een plaats gemonteerd, waarbij de lens een goed overzicht heeft op de weg. Normaliter is het bij voertuigen zo dat de camera zo hoog mogelijk wordt geplaatst. Voordat er geboord gaat worden in uw voertuig, is het van belang dat er eerst wordt bepaald waar de camera komt. Hiervoor kunt u dubbelzijdig tape gebruiken. Klinkt dit allemaal te lastig? Dan is een achteruitrijcamera laten inbouwen misschien wel een beter idee..

Maak direct een afspraak om uw achteruitrijcamera in te bouwen via ons contact formulier. U kunt ons ook bereiken via de mail of maak telefonisch een afspraak. Twijfelt u of wilt u wat meer informatie? Aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen, wij staan u graag persoonlijk te woord.

 

 

Achteruitrijcamera laten inbouwen